• Mårtenstorget 3 223 51 Lund
  • 046 – 15 76 46
  • Boka Bord

À LA CARTE

Serveras från kl. 17.00 alla dagar.

Vår á la carte meny består mestadels av mellanrätter. Dessa är i storlek något mindre än en förrätt men större än exempelvis tapas. Vi rekommenderar ca 2-3 av dessa rätter per person. Beställ för all del in flera olika rätter och dela med dina nära och kära vid bordet, det är då det smakar som bäst!

Beställ gärna våra rätter för take-away!

Vi har så klart schysstare pris när Ni tar med hem. Beställ online här på vår hemsida eller ring oss på
046-157646

MELLANRÄTTER

vi rekommenderar ca 2–3 per person

DELIKATESSBRICKA

urval av husets charkuterier med tillbehör (något större och utmärkt för två personer)

VEDS ANTIPASTI: charcuteries with condiments (a bit larger and perfect for two persons to share)

265

GAMBAS AL PIL PIL

frästa i tomatsås, chili, vitlök, vitvin & persilja

GAMNAS AL PIL PIL: shrimps seared in tomato sauce, chili, garlic, white wine & parsley

140

VEDUGNSBAKAD GETOST

tryffel, honung, valnötter

WOOD OVEN BAKED GOAT CHEESE: truffle, honey, walnuts

130

PESTOMARINERADE LAMRACKS

eldad augbergineröra, friterad kronärtskocka, rotfruktschips

PESTO MARINATED LAMB RACK: eggplant, fried artichoke, beetroot chips

140

BURRATA

piccadilly tomater, färska bär, rostat bovete, mynta

BURRATA: piccadilly tomatoes, fresh berries, toasted buckwheat, mint

130

FLANKSTEK SOUSVIDE

kimchimayo, chili, gravad äggula, friterad rispapper, sesamfrön, syltad lök

FLANK STEAK SOUSVIDE: kimchi mayo, chili, egg yolk, fried rice paper, sesame seeds, pickled onions

140

RISOTTO

tryffelcrème, karamelliserad tomat, bakad portobellosvamp fylld med schallotenlök och vitlök, grönkålschips

RISOTTO: truffle crème, caramelized tomatoes, baked portabello mushrooms filled with shallots and garlic, green kale

130

BAO

långkok högrev, rostad sesamfrön, srirachamajo, hoisin, picklade rödlök, koriander

BAO: slow-cooked pulled beef, toasted sesame seeds, sriracha mayo, hoisin sauce, pickled red onions, cilantro

140

PILGRIMSMUSSLOR

blomkålspuré, krossad ibericosvål, citronpärlor, örtolja

SCALLOPS: cauliflower puree, crispy Iberico ham rind, lemon pearls, herb oil

140

HUVUDRÄTTER

normalstora & kompletta rätter

GRILLAD OXFILÉ

hemmagjord pommes frites, bakade cocktailtomater, haricots verts, baconcross, bearnaise

GRILLED FILLET MIGNON: homemade French fries, baked cherry tomatoes, haricots verts, bacon crisp, bearnaise

370

TORSKRYGG

beurre blanc, serranochips, sockerärtor, stenbitsrom, harsyra, dillolja, delikatesspotatis

COD BACK FILLET: beurre blanc, serrano ham crisp, snap peas, caviar, wood sorrel, dill oil, gourmet potatoes

355

RISOTTO

tryffelcrème, bakad portobellosvamp fylld med schallotenlök och vitlök, karamelliserade tomater, grönkålschips

RISOTTO: truffle cream, baked portobello mushrooms filled with shallots and garlic, caramelized tomatoes, green kale

220

NÅGOT EXTRA

POMMES FRITES

serveras med tryffelaioli

FRENCH FRIES: served with truffle aioli

75

SÖTPOTATIS POMMES FRITES

serveras med tryffelaioli

SWEET POTATO FRIES: served with truffle aioli

75

LITEN GRÖNSALLAD

Small green salad

65

GRÖNA OLIVER

Green olives

60

TRYFFELAIOLI

[Truffle aioli]

30

DESSERT

VANILJPANNACOTTA

karamellkola, flingsalt, daim

VANILLA PANNA COTTA caramel toffee, sea salt daim

110

JORDGUBBSSORBET

maräng, sockervadd,oxalis

STRAWBERRY SORBET meringue, cotton candy, wood sorrel

110

CHOKLADFONDANT - 120

dulce de leche, bär, pistage, hemmagjord vaniljglass

CHOCOLATE FONDANT: dulce de leche, berries, pistachio, homemade vanilla ice cream

120

AHLGRENS PRALINER

Créme Brulée – med smak av vanilj & karamell

Saltkaramell – mjölkchoklad med en hint av salt

Mörk Tryffel 99% – kraftfull utan att vara bitter 

en för 35 / tre för 90

PRALINES FROM AHLGRENS

Créme Brulée – vanilla & caramel flavour

Salt Caramel – milk chocolate with a hint of salt

Dark Truffle 99% – powefull without being bitter 

 one 35 / three 90 

VIT CHOKLADMOUSSE

xante, passionfruktscoulis, brynt choklad, färska bär

WHITE CHOCOLATE MOUSSE xanté, passion fruit coulis, browned butter, fresh berries

120