Frågor & Svar om VED!

Kära Gäst, tack för att Ni tog er tid att titta in till oss! Nedan följer svar på de mest vanligt förekommande frågorna om VED – hoppas att de är Er till hjälp! Undrar Ni om något som inte står med här så tveka inte att höra av Er till oss på: info@restaurangved.se eller 046-157646

Våra Öppettider?
Vi har öppet alla dagar i veckan! Lunch serveras alla dagar i  veckan april – september. Under vinterhalvåret, oktober till sista mars, serverar vi lunch endast lördagar och söndagar. A la carte serveras från kl. 17.00 alla dagar i veckan. Våra öppettider finns att hitta under fliken ”Kontakta oss / Öppettider”.

Vad innebär mellanrätter?
Vår à la carte meny består utav mellanrätter – vilket innebär att rätterna är i förrättsstorlek. Vi brukar rekommendera ca 2-3 rätter per person.
Våra vedugnsbakade pizzor serveras i ”normalstorlek” 
och vi räknar 1st/person.

Kan man beställa V E Ds pizzor för avhämtning?

JA, absolut! Vi anser så klart att våra pizzor smakar bäst på plats, så har Ni möjlighet rekommenderar vi Er att besöka restaurangen. Men det går utmärkt att beställa våra pizzor take-away. Ni kan beställa online här på vår hemsida eller ringa oss på 046-157646. För tillfället kan vi inte erbjuda utkörning men letar efter en ny pålitlig samarbetspartner som kan garantera utkörning till våra gäster i tid.

Serverar ni glutenfria pizzor? 
JA! Vi har glutenfria bottnar som kan bakas med topping enligt övrig meny. Prata med våra servitörer så hjälper de gärna till.  Dock kan vi aldrig garantera att pizzan är helt glutenfri då de bakas i samma vedugn som våra vanliga pizzor och vetemjöl yr omkring.

Behöver man boka bord?
Det är alltid en bra idé att boka i förväg!  
Ni kan boka via info@restaurangved.se eller ringa 
oss på 046-15 76 46. (För bokningar samma dag efter 14.00 – endast via telefon)

Hur många sittningar har ni och vilka tider är dessa?

Tiderna för våra sittningar varierar beroende på vad Ni som gäst har för planer och önskemål för kvällen. Inne i restaurangen har vi ca 90 sittplatser. Vi brukar räkna ca 2 – 2,5h för normalstora bokningar och 2,5 – 3 h för sällskap över 10 personer. Det allra bästa är alltid att ringa oss för att boka, så att vi gemensamt kan komma överens om vad som blir bäst för just Ert sällskap. När uteserveringen är igång (april – oktober) har vi ytterligare 100 sittplatser och dessa tar vi inte bokningar på pga. vårt ostadiga skandinaviska väder, men kom gärna förbi, vi brukar oftast alltid kunna ordna plats!

Söker ni personal?

Vi är alltid glada för nya medarbetare som delar vår passion för god mat och god stämning! 
Vi har olika bemanningsbehov beroende på säsong så det bästa är att du helt enkelt ställer frågan!  Skicka gärna cv med personligt brev till gina@restaurangved.se

Maten och drycken!

Till de läckra vedugnsbakade pizzorna och goda mellanrätterna serveras ett stort men noga utvalt sortiment av svenskt hantverksöl och kvalitetsviner från hela världen. På fat hittar Du 8 härliga ölsorter, flera av dem ekologiska. Vinlistan samlar många goda viner från hela världen och uppdateras ständigt då vi älskar att upptäcka nyheter som hjälper till att fullända vår meny.

Självfallet har vi även flera alkoholfria alternativ också, i form av läsk, juice, alkoholfritt vin & öl. Fråga vår gärna vår kunniga personal så hjälper de till med att rekommendera något passande.

À la Carte serveras alla dagar från kl 17:00

Se vår meny

Händer på V E D!

LUNCH PÅ VED

Under februari månad kommer vi på V E D att genomföra en omfattande renovering och kommer såldes att stänga en månad. Vi uppdaterar med mer information och ser fram emot att få visa upp resultat och vårt nya och förbättrade V E D! När man tror att allt är perfekt...så kan man alltid höja nivån ett snäpp till!

Kontantfri restaurang

V E D är en kontantfri restaurang sedan 2018. Vi accepterar kort (Visa, Mastercard, American Express m.f), och fakturerar företagsgäster om så önskas. För mer information kontakta oss gärna via info@restaurangved.se.