Frågor & svar om VED!

Kära Gäst, tack för att Ni tog er tid att titta in till oss! Nedan följer svar på de mest vanligt förekommande frågorna om VED – hoppas att de är Er till hjälp! Undrar Ni om något som inte står med här så tveka inte att höra av Er till oss på: info@restaurangved.se eller 046-157646

Restaurang VED

Våra Öppettider?
Vi har öppet alla dagar i veckan! Lunch serveras måndag – lördag 11.30 – 15.00 och söndagar 12.00-15.00. À la carte och vedugnsbakade pizzor serveras alla dagar från 17.00.  (Lunch på vardagar serverar vi mellan april och sista oktober, annars endast helger)

Vad innebär mellanrätter?
Vår à la carte meny består utav mellanrätter – vilket innebär att rätterna är i förrättsstorlek. Vi brukar rekommendera ca 2-3 rätter per person.
Våra vedugnsbakade pizzor serveras i ”normalstorlek” 
och vi räknar 1st/person.

Kan man beställa V E Ds pizzor för avhämtning?

JA! De kostar då endast 105kr när man tar med sig hem. Våra pizzor smakar bäst på plats så vi rekommenderar er att besöka oss om ni har möjlighet. Vill ni få hem pizzorna lite snabbare så kan vi tipsa om vår APP som ni kan ladda ner via restaurangonline.se eller söka efter i oss i Er smartphone – sök efter V E D bara!  Det går även bra att beställa online här på vår hemsida. Vill ni få maten hemlevererad kan ni lägga till tjänster som hemkörning eller cykelbud.

Serverar ni glutenfria pizzor?   
Än så länge kan vi inte erbjuda glutenfria pizzor men håll gärna utkik här på vår hemsida, vi säger till direkt om vi lyckas lösa problematiken!

Behöver man boka bord?
Det är alltid en bra idé att boka i förväg!  
Ni kan boka via info@restaurangved.se eller ringa 
oss på 046-157646. (För bokningar samma dag efter 14.00 – endast via telefon)

Hur många sittningar har ni och vilka tider är dessa?

Tiderna för våra sittningar varierar beroende på vad Ni som gäst har för planer och önskemål för kvällen. Inne i restaurangen har vi ca 90 sittplatser. Vi brukar räkna ca 2 – 2,5h för normalstora bokningar och 2,5 – 3 h för sällskap över 10 personer. Det allra bästa är alltid att ringa när N bokar, så att man gemensamt kan komma överens om vad som blir bäst för Ert sällskap! När uteserveringen är igång (april – oktober) har vi ytterligare 100 sittplatser och dessa tar vi inte bokningar på pga. vårt ostabila svenska väder, men kom gärna förbi, det finns i princip alltid plats!

Söker ni personal?

Vi är alltid glada för nya medarbetare som delar vår passion för god mat och god stämning! 
Vi har olika bemanningsbehov beroende på säsong så det bästa är att du helt enkelt ställer frågan!  Skicka gärna cv med personligt brev till gina@restaurangved.se

Maten och drycken!

Till de läckra vedugnsbakade pizzorna och goda mellanrätterna serveras ett stort men noga utvalt sortiment av svenskt hantverksöl och kvalitetsviner från hela världen. På fat hittar Du 8 härliga ölsorter, flera av dem ekologiska. Vinlistan samlar många goda viner från hela världen och uppdateras ständigt då vi älskar att upptäcka nyheter som hjälper till att fullända vår meny!

Självfallet har vi även flera alkoholfria alternativ också, i form av läsk, juice, alkoholfritt vin & öl. Fråga vår gärna vår kunniga personal så hjälper de till med att rekommendera något passande.

À la Carte serveras alla dagar från kl 17:00

Se vår meny

Händer på VED!

MIDSOMMARHELGEN PÅ VED

Fredagen den 21/6 - Söndag 23/6 håller vi stängt och dansar runt stången! Vi är tillbaka måndagen den 24/6 kl. 11.30 pigga och glada för att få ta emot Er åter igen, varmt välkomna!

Kontantfri restaurang

V E D blir en kontantfri restaurang från och med den första oktober. Vi kommer fortfarande acceptera kort och faktura för företagsgäster