Frågor & Svar om VED!

Kära Gäst, tack för att Ni tog er tid att titta in till oss! Nedan följer svar på de mest vanligt förekommande frågorna om VED – hoppas att de är Er till hjälp! Undrar Ni om något som inte står med här så tveka inte att höra av Er till oss på: info@restaurangved.se eller 046-157646

Restaurang VED

Våra Öppettider?
Vi har öppet alla dagar i veckan! Lunch serveras måndag – lördag 11.30 – 15.00 och söndagar 12.00-15.00. À la carte och vedugnsbakade pizzor serveras alla dagar från 17.00. (Lunch på vardagar serverar vi mellan april och sista september, annars endast helger)

Vad innebär mellanrätter?
Vår à la carte meny består utav mellanrätter – vilket innebär att rätterna är i förrättsstorlek. Vi brukar rekommendera ca 2-3 rätter per person.
Våra vedugnsbakade pizzor serveras i ”normalstorlek” 
och vi räknar 1st/person.

Kan man beställa V E Ds pizzor för avhämtning?

JA! De kostar 120kr när man tar med sig hem. Våra pizzor smakar bäst på plats så vi rekommenderar Er att besöka oss om Ni har möjlighet.
Just nu går det dessvärre inte att beställa våra pizzor online eller få dem utkörda. Beställa gör Ni bäst genom att ringa oss på 046-157646,
varmt välkommen!

Serverar ni glutenfria pizzor?   
Än så länge kan vi inte erbjuda glutenfria pizzor men håll gärna utkik här på vår hemsida, vi säger till direkt om vi lyckas lösa problematiken!

Behöver man boka bord?
Det är alltid en bra idé att boka i förväg!  
Ni kan boka via info@restaurangved.se eller ringa 
oss på 046-157646. (För bokningar samma dag efter 14.00 – endast via telefon)

Hur många sittningar har ni och vilka tider är dessa?

Tiderna för våra sittningar varierar beroende på vad Ni som gäst har för planer och önskemål för kvällen. Inne i restaurangen har vi ca 90 sittplatser. Vi brukar räkna ca 2 – 2,5h för normalstora bokningar och 2,5 – 3 h för sällskap över 10 personer. Det allra bästa är alltid att ringa oss för att boka, så att vi gemensamt kan komma överens om vad som blir bäst för just Ert sällskap. När uteserveringen är igång (april – oktober) har vi ytterligare 100 sittplatser och dessa tar vi inte bokningar på pga. vårt ostabila svenska väder, men kom gärna förbi, vi brukar oftast alltid kunna ordna plats!

Söker ni personal?

Vi är alltid glada för nya medarbetare som delar vår passion för god mat och god stämning! 
Vi har olika bemanningsbehov beroende på säsong så det bästa är att du helt enkelt ställer frågan!  Skicka gärna cv med personligt brev till gina@restaurangved.se

Maten och drycken!

Till de läckra vedugnsbakade pizzorna och goda mellanrätterna serveras ett stort men noga utvalt sortiment av svenskt hantverksöl och kvalitetsviner från hela världen. På fat hittar Du 8 härliga ölsorter, flera av dem ekologiska. Vinlistan samlar många goda viner från hela världen och uppdateras ständigt då vi älskar att upptäcka nyheter som hjälper till att fullända vår meny!

Självfallet har vi även flera alkoholfria alternativ också, i form av läsk, juice, alkoholfritt vin & öl. Fråga vår gärna vår kunniga personal så hjälper de till med att rekommendera något passande.

À la Carte serveras alla dagar från kl 17:00

Se vår meny

Händer på V E D!

Nya Öppettider på VED! Nu öppnar vi redan kl. 15.00 vardagar. Vår stora uteservering är igång och vi har bra avstånd mellan borden, både inomhus och utomhus, för Er trygghet och vår. Varmt välkommen in!

Kontantfri restaurang

V E D är en kontantfri restaurang sedan 2018. Vi accepterar kort (Visa, Mastercard, American Express m.f), och fakturerar företagsgäster om så önskas. För mer information kontakta oss gärna via info@restaurangved.se.