Vår meny för större sällskap!

Inom kort presenterar vi här vår meny för större sällskap, håll utkik!

Maten och drycken!

Till de läckra vedugnsbakade pizzorna och goda mellanrätterna serveras ett stort men noga utvalt sortiment av svenskt hantverksöl och kvalitetsviner från hela världen. På fat hittar Du 8 härliga ölsorter, flera av dem ekologiska. Vinlistan samlar många goda viner från hela världen och uppdateras ständigt då vi älskar att upptäcka nyheter som hjälper till att fullända vår meny.

Självfallet har vi även flera alkoholfria alternativ också, i form av läsk, juice, alkoholfritt vin & öl. Fråga vår gärna vår kunniga personal så hjälper de till med att rekommendera något passande.

À la Carte serveras alla dagar från kl 17:00

Se vår meny

Händer på V E D!

LUNCH PÅ VED

Nya öppettider! Med start måndagen den 4/10 öppnar vi kl.17.00 måndag - torsdag, kl. 15.00 fredagar och kl. 12.00 lördagar och söndagar. Lunch serveras helger från kl. 12.00 - 15.00. Tisdagen den 5/10 har vi premiär för vår nya höstmeny. Varmt välkommen in till oss!

Kontantfri restaurang

V E D är en kontantfri restaurang sedan 2018. Vi accepterar kort (Visa, Mastercard, American Express m.f), och fakturerar företagsgäster om så önskas. För mer information kontakta oss gärna via info@restaurangved.se.